top of page
Maak vandaag nog een afspraak, bel : 06-51227985

Mijn naam is Shelly en ik ben altijd met schoonheid,

mode en uiterlijke verzorging bezig geweest.

Nadat ik jarenlang als secretaresse gewerkt had is het toch gaan kriebelen om hier  iets naast te gaan doen. Dit werd in eerste instantie kunstnagels. Tijdens mijn opleidingen en cursussen tot nagelstyliste kon ik niet blijven werken bij mijn werkgever en besloot ik volledig voor mijn nieuwe uitdaging te gaan. Omdat ik toen al wist dat ik uiteindelijk meer zou willen dan alleen nagels koos ik voor een algemenere naam voor mijn salon en voila ShellyStyle was geboren. 

In oktober 2016 verhuisden wij naar een huis waar mijn droom van een grotere salon aan huis eindelijk kon uitkomen en ben ik gaan studeren om ook schoonheidsspecialiste te worden. In oktober 2017 heb ik deze opleiding met succes afgerond. Na veel en lang zoeken uiteindelijk besloten om met het zeer goede huidverbeterende en anti-aging merk Medik8 te gaan werken. 

ShellyStyle is daarom geworden tot een salon waar u terecht kunt voor diverse behandelingen.

Voor standaard gezichtsbehandelingen werk ik met Dermacoach en gaat u voor echte huidverbetering en Anti Aging dan werk ik met Medik8.

Ook voor alle nagelbehandelingen wil ik u kwaliteit bieden en daarom werk ik al jaren met het alom bekende en gerenomeerde merk CND en Loveness. Aangezien ik mijn salon wil uitbreiden met gezichts- en schoonheidsbehandelingen heb ik momenteel een klantenstop voor nagels.

U kunt bij mij wel nog terecht voor het boeken van een schoonheidsbehandeling maar ik neem op dit moment geen nagelklanten meer aan.
 

Mooie nagels en verzorgde handen zijn uw visitekaartje die uw persoonlijke presentatie compleet maken en zijn een sieraad van het lichaam. Daarbij maken een goede huidverzorging, make up en sieraden uw dagelijkse presentatie compleet, zowel op uw werk als privé.


Op deze website vindt u alles voor uw persoonlijke verzorging van Gezicht, handen en nagels en om de verzorgde look af te maken bied ik u de leukste sieraden, make-up en accessoires voor een zeer zacht prijsje.

Laat u verzorgen en verwennen in een ontspannen, rustige sfeer onder het genot van een kopje koffie of thee.

 

Ik heet u welkom bij ShellyStyle,  u bent bij mij in goede handen en mocht u nog twijfelen neem dan gerust eens een kijkje in het gastenboek!

profielfoto bonny bruiloft.jpg

Over ShellyStyle

bottom of page