top of page
Maak vandaag nog een afspraak, bel : 06-5890 5897

Mijn naam is Shelly en ik ben altijd met schoonheid,

mode en uiterlijke verzorging bezig geweest.

Nadat ik jarenlang als secretaresse gewerkt had is het toch gaan kriebelen om hier  iets naast te gaan doen. Dit werd in eerste instantie kunstnagels. Tijdens mijn opleidingen en cursussen tot nagelstyliste kon ik niet blijven werken bij mijn werkgever en besloot ik volledig voor mijn nieuwe uitdaging te gaan. Omdat ik toen al wist dat ik uiteindelijk meer zou willen dan alleen nagels koos ik voor een algemenere naam voor mijn salon en voila ShellyStyle was geboren. 

In oktober 2016 verhuisden wij naar een huis waar mijn droom van een grotere salon aan huis eindelijk kon uitkomen en ben ik gaan studeren om ook schoonheidsspecialiste te worden. In oktober 2017 heb ik deze opleiding met succes afgerond. Sinds kort heb ik de keuze voor een nieuw merk gemaakt. Rosa Graf biedt een breed en diep assortiment hoogwaardige huidverzorgende, huidverbeterende en wellness-producten. Voor ieder huidtype en voor ieder huidprobleem biedt Rosa Graf een oplossing in de vorm van salonbehandelingen en verkoopproducten in verschillende prijsklassen.

 

Ook voor alle nagelbehandelingen wil ik u kwaliteit bieden en daarom werk ik al jaren met het alom bekende en gerenomeerde merk Loveness en Nailit. Aangezien ik mijn salon wil uitbreiden met gezichts- en schoonheidsbehandelingen heb ik momenteel een klantenstop voor nagels.

U kunt bij mij wel nog terecht voor het boeken van een schoonheidsbehandeling maar ik neem op dit moment geen nagelklanten meer aan.
 

Mooie nagels en verzorgde handen zijn uw visitekaartje die uw persoonlijke presentatie compleet maken en zijn een sieraad van het lichaam. Daarbij maken een goede huidverzorging, make up en sieraden uw dagelijkse presentatie compleet, zowel op uw werk als privé.


Op deze website vindt u alles voor uw persoonlijke verzorging van Gezicht, handen en nagels en om de verzorgde look af te maken bied ik u de leukste sieraden, make-up en accessoires voor een zeer zacht prijsje.

Laat u verzorgen en verwennen in een ontspannen, rustige sfeer onder het genot van een kopje koffie of thee.

 

Ik heet u welkom bij ShellyStyle,  u bent bij mij in goede handen en mocht u nog twijfelen neem dan gerust eens een kijkje in het gastenboek!

profielfoto bonny bruiloft.jpg

Over ShellyStyle

bottom of page